Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte renders tonen LG V30 vanuit meerdere hoeken

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2017, 11:14 CategorieAndroid

LG houdt de gemoederen bezig, met name door de komst van de nog onaangekondigde LG V30. Vandaag zijn renders van deze smartphone opgedoken, waarop we het apparaat vanuit verschillende hoeken kunnen bekijken.

Evan Blass heeft op zijn Twitter-account @evleaks renders geplaatst waarop we de LG V30 smartphone zien. Uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat de smartphone is voorzien van een scherm dat nagenoeg de gehele voorzijde beslaat. Het scherm zou een formaat van 6-inch meekrijgen. Verder zien we dat de achterzijde is voorzien van een vingerafdrukscanner, naast een dubbele camera.

Het blijft natuurlijk een gerucht maar kijkend naar de reputatie van Evan Blass, eerdere berichten en teasers van LG zelf lijkt dit toch echt de uiteindelijke V30 te zijn. LG zelf liet onlangs al weten dat de V30 wordt uitgerust met een 6-inch oleddisplay dat een resolutie van 2.880 bij 1.440 pixels krijgt. Daarbij liet het bedrijf weten dat één van de camera’s op de achterzijde een lens met een diafragma van f/1.6 krijgt. Over de beeldsensoren van de camera’s heeft LG nog niets bekendgemaakt.

LG presenteert de V30 op 21 augustus officieel, tijdens IFA 2017 in Berlijn. Mogelijk kondigt de Koreaanse fabrikant op hetzelfde moment ook de V30 Plus aan.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.