Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gezichtsherkenning op iPhone 8 wordt straks breed ondersteund’

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2017, 10:17 CategorieiPhone

Er is een nieuw gerucht verschenen over de iPhone 8. De gezichtsherkenning op het apparaat zal straks breed ondersteund gaan worden. Zo zouden gebruikers er straks betalingen mee kunnen verrichten en nog veel meer.

Gezichtsherkenning op iPhone 8

Ontwikkelaars graven nog steeds door de onlangs gelekte firmware-update voor de aankomende slimme speaker Apple HomePod. Daar is al een hoop informatie uit voortgekomen, maar daar houdt de nieuwsvoorziening nog niet bij op. Twitteraar en iOS-ontwikkelaar Guilherme Rambo heeft deze week wederom informatie opgevist die betrekking heeft op de gezichtsherkenningfuncties van de aankomende iPhone. Die gezichtsherkenning zou nog wel eens brede ondersteuning kunnen gaan genieten.

Zo zouden gebruikers er bijvoorbeeld betalingen mee kunnen verrichten. Ook zou de herkenningsoftware meerdere gezichten kunnen onthouden en zouden third-party apps er ook functies mee kunnen afschermen, zoals Touch ID bijvoorbeeld doet. Verder blijkt uit de firmware dat de iPhone 8 ondersteuning zou aanbieden voor meerdere biometrische methoden, HDR, een optie om in 1080p en 240 fps op te nemen. Het wachten is nu op Apple, die waarschijnlijk in september de nieuwe generatie iPhones zal onthullen.

Over de iPhone 8 wordt gezegd dat dit apparaat een voorkantvullend scherm krijgt, maar over de grootte daarvan is het geruchtencircuit het nog niet over eens. De kans is groot dat dit 5,5-inch wordt.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.