Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Contacten werkt nu op alle Androids met Android 5.0 of hoger

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2017, 9:12 CategorieApplicaties

Mocht je de app Google Contacten ook op andere Android-apparaten, naast een Nexus of Pixel, willen gebruiken, dan is dat nu mogelijk. Google heeft er namelijk voor gezorgd dat de app werkt op alle Android-apparaten, die tenminste draaien op Android 5.0 of hoger.

Google Contacten nu te downloaden

Als Google ergens in uitblinkt, dan zijn het wel de apps die het bedrijf zelf uitbrengt op Android (en iOS). De applicaties zijn vaak simpel in opzet en design, waardoor ze goed werken op mobiele apparaten. Voor veel mensen de reden om een Nexus- of Pixel-apparaat uit te kiezen; want naast de continue stroom aan vlotte Android-updates, is het ook zo dat je toegang krijgt tot het arsenaal aan exclusieve Android-applicaties. Veel van die apps werken inmiddels ook op andere Android-apparaten, waaronder de app Google Contacten.

Die laatstgenoemde is nu beschikbaar in Google Play en kan door iedereen worden gedownload. Wel dien je hiervoor tenminste Android 5.0 Lollipop te hebben. Het gros van de Android-apparaten draait momenteel op Android 6.0 Marshmallow, dus de kans is groot dat je Google Contacten kunt downloaden en uitproberen. De app biedt een handig overzicht aan van al je contacten en biedt ook de mogelijkheid aan dubbele contacten te verwijderen of samen te voegen. Je vindt de applicatie nu in Google Play via de onderstaande link.

  • Google Contacten
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.