Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google werkt mogelijk aan eigen versie van slimme hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2017, 9:55 CategorieAccessoires

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Google momenteel achter de schermen aan een slimme hoofdtelefoon. Dit onaangekondigde product zou het antwoord moeten zijn op de AirPods van Apple, aldus de geruchtenmakers.

Hoofdtelefoon van Google onderweg – gerucht

Google werkt mogelijk achter de schermen aan een slimme hoofdtelefoon, die zou moeten kunnen concurreren met de AirPods van Apple of de Dash van Bragi. Dat blijkt uit informatie die de redactie heeft gehaald uit een nieuwe versie van de Google-app, waar referenties naar een dergelijk product zijn gevonden. Dat heeft de redactie van 9to5Google ontdekt. De koptelefoon zou gebruikmaken van de Google Assistant, waarmee je een aantal functies van de accessoire zou kunnen bedienen (naast of in plaats van een fysieke besturing).

De hoofdtelefoon van Google wordt nu nog Bisto genoemd en zal gebruikers in staat stellen te reageren op en te luisteren naar notificaties. Zo zou je dus niet naar je smartphone hoeven grijpen wanneer je een bericht krijgt. Details zijn verder schaars. Maar het feit dat er wordt gesproken over een knopje voor de Google Assistant aan de linkerkant, doet vermoeden dat we het echt hebben over een koptelefoon en niet een setje oordoppen. Daarnaast is er nog helemaal niets bekend over de prijs en de releasedatum van deze accessoire.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.