Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC bevestigt dat deze toestellen in elk geval Android 8.0 Oreo krijgen

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2017, 9:55 CategorieAndroid

HTC heeft laten weten dat Android 8.0 Oreo onderweg is naar enkele toestellen van de fabrikant. Nu zijn dat er nog niet veel. Maar de fabrikant heeft ook laten weten dat er in de toekomst meer informatie over het aantal toestellen zal worden vrijgegeven.

Deze HTC-toestellen krijgen Android 8.0 Oreo

Nu Android 8.0 Oreo officieel is vrijgegeven, is het voor veel Android-gebruikers afwachten welke toestellen de update zullen gaan krijgen en welke niet. De toestellen van Google (Nexus en Pixel) zullen de update snel ontvangen. Maar wanneer je een smartphone of tablet van een andere fabrikant hebt, dan kan het maanden duren voordat Android 8.0 beschikbaar zal zijn. Veel fabrikanten willen vaak eerst zelf nog even sleutelen aan de software. Onder meer Asus doet dat: daarom moet je nog zeker meer dan een half jaar wachten op de update.

Nu heeft HTC ook al laten weten welke toestellen in elk geval mogen rekenen op Android 8.0 Oreo. Het Amerikaanse Twitter-account van het bedrijf heeft bekendgemaakt dat de HTC U11, U Ultra en de 10 allemaal de nieuwe software gaan krijgen. Staat jouw toestel er nog niet tussen, niet getreurd. In de toekomst zal de fabrikant bekendmaken welke smartphones nog meer in aanmerking zullen komen. Verder zal de fabrikant ook op een later moment bekendmaken welke functies de smartphones zullen gaan ondersteunen van het nieuwe Android.

  • Delen:
HTC U11
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.