Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC U11 krijgt ondersteuning voor bluetooth 5.0

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2017, 9:05 CategorieAndroid

Fabrikant HTC heeft in een verklaring laten weten dat de smartphone HTC U11 wordt voorzien van ondersteuning voor bluetooth 5.0. De smartphone voldoet al aan de technische voorwaarden, maar krijgt de support pas wanneer Android O beschikbaar is.

HTC U11 met bluetooth 5.0

Nog geen drie maanden geleden introduceerde HTC haar nieuwe vlaggenschip in de vorm van de HTC U11. Vorige week kondigde de fabrikant nog aan dat het toestel gebruikers in staat gaat stellen video’s in zestig frames per seconden op te nemen (een update die nog onderweg is, maar bij sommige mensen al is aangekomen), en deze week laat het bedrijf weten dat eigenaars mogen rekenen op ondersteuning voor bluetooth 5.0. Voor meer informatie over de U11, verwijzen we je door naar onze uitgebreide recensie.

Wanneer HTC bluetooth 5.0 voor de U11 precies gaat uitrollen, is nog niet zeker. Het bedrijf laat weten dat de uitrol plaatsvindt op het moment dat Android O beschikbaar is voor het toestel. De laatste keer dat we iets over de release van Android O hoorden, was dat de software-update vanaf 21 augustus aanstaande wordt uitgerold — terwijl we kort daarvoor nog opschreven dat de uitrol zou zijn uitgesteld. Het is dus nog even afwachten wanneer het verschijnt, maar bluetooth 5.0 is onderweg naar de HTC U11.

  • Delen:
HTC U11
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.