Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 10 wordt op 16 oktober gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2017, 14:27 CategorieAndroid

Nadat twee dagen geleden de eerste beelden van de Huawei Mate 10 online verschenen, heeft de Chinese fabrikant bekend gemaakt het toestel op 16 oktober officieel te zullen onthullen. In de presentatie valt te lezen dat die in München, Duitsland, gehouden wordt. De fabrikant belooft dat we “het apparaat dat de moeite van het wachten waard is” dan zullen zien. Op de achtergrond staat verder het cijfer ‘10’ gedrukt.

Wat we al weten over de Huawei Mate 10

Er zijn officieel vrijwel geen details bekend over de Huawei Mate 10. Het bedrijf liet wel al weten dat hij draait op een Kirin 970 processor en dat het scherm zo groot mogelijk zal zijn, terwijl de behuizing minimaal gehouden wordt. Ook vertelde de Chinese fabrikant dat de Huawei Mate 10 straks betere specificaties en een langere batterijduur krijgt.

Over die betere specificaties van de telefoon weten we gelukkig dankzij een aantal lekken al wat meer. Zo zou het display 6,1-inch meten. Naar het schijnt gaat het om een AMOLED-paneel met QHD-resolutie. De processor zou werken met 6 GB aan werkgeheugen en de consument krijgt 64 GB aan opslaggeheugen.

De Huawei Mate 10 zou verder een Leica-camera hebben, die over een dubbele lens beschikt. Verder zou het apparaat beschikken over een 4.000 mAh accu en draaien op Android 7.0 Nougat. De telefoon heeft verder een USB-C ingang en waarschijnlijk een 3,5-mm ingang voor audio. De Huawei-toptelefoon schijnt verder nog een vingerafdrukscanner te hebben.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.