Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram laat gebruikers foto’s in stickers veranderen in berichten

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2017, 10:05 CategorieApplicaties

Instagram laat gebruikers voortaan foto’s in stickers veranderen wanneer ze reageren onder de foto in kwestie. De optie wordt meteen gepresenteerd wanneer je wil reageren op een foto, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Meer opties voor reageren op Instagram

Instagram heeft laten weten dat er vanaf nu een nieuwe functie wordt uitgerold naar de apps op Android en iOS. Gebruikers waren al in staat om direct te reageren op foto’s, video’s en opnieuw gedeelde content met een eigen foto of video via de privéberichten (DM’s), maar dat kan vanaf nu ook met een extra mogelijkheid. De foto waarop ze reageren zal namelijk in de vorm van een sticker verschijnen, die gekozen en geplakt kan worden op een foto die je naar een ander stuurt. De fotodeeldienst geeft een voorbeeld van hoe dat werkt.

De foto in kwestie verschijnt rechts, bovenin, in beeld. Daar kun je hem vandaan halen en dan bewerken zoals je wil. Je kunt hem uitvergroten en bijsnijden. Maar je kunt er natuurlijk ook op tekenen en er andere stickers op plakken. In dit geval betekent dat dat we nu een persoon met de kop van een hond zien, die een bril draagt. Daarnaast is dit een handige optie om te zien wat ook alweer het bericht was waarop gereageerd wordt — sommige mensen doen er namelijk lang over om gewoon even ergens op te reageren.

  • Instagram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.