Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram wil gesprekken in reacties onder foto’s overzichtelijker maken

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2017, 9:08 CategorieApplicaties

Instagram rolt momenteel een nieuwe functie uit die gesprekken die ontstaan in reacties onder foto’s overzichtelijker moeten maken. Net als op Facebook worden die reacties onder elkaar gegroepeerd, zodat je beter kunt zien wie waar op reageert.

Overzichtelijke gesprekken op Instagram

Facebook kondigt aan dat het reageren op foto’s op Instagram op de schop gaat en gebruikers meer overzicht moet gaan aanbieden. Wanneer iemand op andermans reactie reageert onder een foto, dan zullen die reacties voortaan worden gegroepeerd (net zoals nu al op Facebook gebeurt). De nieuwe feature wordt in de komende weken wereldwijd uitgerold naar iedereen op zowel Android als iOS. De reacties komen er dan precies zo uit te zien als op Facebook, zoals goed te zien is op de onderstaande screenshots van de blog van het medium.

Zoals je kunt zien zal er op het eerste gezicht niets veranderen. Je kunt nog steeds je comment plaatsen zoals je dat altijd al deed en andere mensen kunnen die comment nog steeds snel terugvinden onder een foto. Maar wanneer je wil reageren op die comment, dan druk je op de daarvoor bestemde knop (in het screenshot is dat de tekst Reply), waarna je reactie er onder verschijnt. Wanneer andere mensen er ook op reageren, dan is het ook mogelijk die reactielijst te openen, zodat je per comment kunt zien wat daar de reacties op zijn.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.