Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Weinig iPad Pro Smart Connector-accessoires door wachttijden componenten’

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2017, 9:30 CategorieiPad

De reden dat er nog altijd weinig iPad Pro Smart Connector-accessoires zijn, heeft te maken met de lange wachttijden op de onderdelen. Deze aansluiting stelt mensen in staat accessoires op een iPad Pro aan te sluiten, zonder te moeten worstelen met draden.

iPad Pro Smart Connector: accessoires laten op zich wachten

De iPad Pro Smart Connector was en is nog steeds een mooi idee: mensen de optie geven accessoires te koppelen aan een tablet, zonder te hoeven worstelen met kabels. Echter, veel mensen hebben opgemerkt dat die accessoires lang op zich laten wachten. Dat is niet gek, aangezien nu blijkt dat de onderdelen die fabrikanten nodig hebben voor het maken van Smart Connector-accessoires op lijsten staan met lange wachttijden. Niet alleen consumenten moeten dus lang wachten, ook de fabrikanten krijgen daarmee te maken.

Dat schrijft Fast Company dit weekend. Nu heeft bijvoorbeeld Logitech wel enkele accessoires uitgebracht, maar dat komt doordat dat bedrijf nauw samenwerkt met Apple en dus voorrang krijgt. Daardoor hebben andere bedrijven minder ruimte op dezelfde markt, waardoor er wachtrijen ontstaan voor de benodigde onderdelen. Bovendien is het ook zo dat bluetooth vaak dezelfde functie kan vervullen en dat fabrikanten vaak snel producten op de markt willen uitbrengen, waardoor de Smart Connector naar de achtergrond verdwijnt.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.