Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De iPhone 8 gaat straks mogelijk 999 dollar kosten

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2017, 9:30 CategorieiPhone

De Apple iPhone 8 wordt mogelijk één van de duurste iPhones ooit, omdat er nu een bedrag wordt genoemd van maar liefst 999 dollar. Dat is ongeveer 350 dollar meer dan de huidige iPhone kost — zijn Apple-fans bereid zo’n bedrag neer te leggen voor nieuwe hardware?

iPhone 8 kost mogelijk 999 dollar

Zoals het er nu naar uitziet wordt de iPhone 8 een dure smartphone. Als we de bronnen van The New York Times mogen geloven dan zal de volgende iPhone 999 dollar gaan kosten. Dat is ongeveer 350 dollar meer dan de huidige iPhone kost. De verwachting is dat Apple in september niet één, niet twee, maar drie iPhones zal onthullen tijdens een groot evenement dat het tienjarig bestaan van de iPhone moet gaan vieren. Naast de 8, waar we al veel over hebben gehoord, moeten ook de iPhone 7S en 7S Plus worden aangekondigd.

De iPhone 7S en iPhone 7S Plus worden naar verluidt ietwat aangepaste versies van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, terwijl de iPhone 8 een geheel nieuw model moet worden. Apple pakt groot uit en volgt allerlei trends, zoals grote schermen, dunne randen en zelfs gezichtsherkenningcamera’s, als we al die geruchten mogen geloven. The New York Times bevestigt nu dat de 8 draadloos opgeladen kan worden en inderdaad gezichten zal kunnen herkennen. Mogelijk vindt de aankondiging op 12 september aanstaande plaats.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.