Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 8 kan notificaties stil weergeven wanneer je naar het scherm kijkt’

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2017, 9:38 CategorieiPhone

Een nieuwe dag, een nieuw gerucht over de iPhone 8: het toestel zou notificaties in stilte kunnen weergeven wanneer je naar het scherm kijkt. Daar zou de smartphone de speciale 3D-camera voor kunnen gebruiken die vermoedelijk op de voorkant zit.

iPhone 8 en notificaties

Er komen nu bijna dagelijks geruchten en nieuwsverhalen over de iPhone 8 binnen. Dit weekend is er ook een verhaal verschenen, over het idee dat de smartphone notificaties in stilte kan weergeven wanneer je al op dat moment naar het scherm kijkt. Daar zou Apple de speciale 3D-camera voor willen gebruiken die op de voorkant aanwezig zou zijn, als we alle geruchten tot op heden mogen geloven. Dit gerucht heeft wel iets meer gewicht, aangezien de informatie afkomstig is uit de gelekte firmware van de slimme speaker Apple HomePod.

Er worden namelijk verwijzingen gemaakt naar een dergelijke feature in de code. Of dit klopt of niet horen we vanzelf wanneer Apple de iPhone 8 zal presenteren. Deze functie klinkt in elk geval wel heel interessant; eentje die snel zou kunnen worden overgenomen door andere smartphonefabrikanten. Je hebt immers geen trillingen en harde geluiden nodig om te zien dat je een berichtje krijgt wanneer je al je apparaat in je handen hebt. Ook laat dit zien dat Apple mogelijk meer wil doen met de speciale 3D-camera aan de voorkant.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.