Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LastPass introduceert publieke bèta met ondersteuning voor Android Oreo

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2017, 9:39 CategorieApplicaties

Wachtwoordenmanager LastPass heeft een publieke bèta uitgebracht die ondersteuning aanbiedt voor nieuwe functies van Android 8.0 Oreo. Zo maakt de applicatie gebruik van de optie waarmee velden automatisch aangevuld kunnen worden.

Publieke bèta van LastPass

Nu Android 8.0 Oreo officieel is uitgebracht, kunnen verschillende Android-ontwikkelaars ook hun nieuwe functies presenteren aan het publiek. LastPass is één van de eerste developers die dat doet, in de vorm van een publieke bèta. Deze bèta stelt gebruikers in staat gebruik te maken van een nieuwe functie van Android 8.0, die velden automatisch kan invullen. Dankzij het nieuwe Android krijgen apps toegang tot dergelijke velden, waardoor het dus gemakkelijker wordt om in te loggen bij diensten en apps. Alles gaat straks automatisch.

Omdat we hier nog met een bèta te maken hebben, werkt nog niet alles correct. Er zijn wat problemen bekend.

Please keep in mind that this is the first release, so there will be some limitations. In particular, Chrome does not yet support the new Autofill API, and some apps that were fillable with our accessibility-based autofill are not yet fillable using the new API. We’re working with Google to iron out the issues as quickly as possible, and will be updating the beta release on a regular basis.

Mocht je hieraan mee willen doen, dan is het goed om te weten dat je, na het installeren van Android 8.0 Oreo en de bèta, nog even in de app de functie voor het automatisch invullen moet inschakelen. Wanneer je dat doet, dan zal de app je begeleiden bij het instellen van alle benodigde rechten. Je kunt je hier aanmelden voor de publieke bèta.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.