Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG brengt gelijktijdig met LG V30 ook LG V30 Plus uit’

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2017, 23:55 CategorieAndroid

Een Koreaanse bron meldt dat LG binnenkort niet alleen de phablet LG V30 onthult, maar ook de LG V30 Plus. Die naam is wat verwarrend, want het gaat niet om een grotere phablet, maar om een betere.

Twee versies

ET News meldt op gezag van bronnen bij telecombedrijven in Korea, die de apparaten al hebben gezien, dat er twee versies van de V30 op de markt worden gebracht. De LG V30 en de LG V30 Plus verschillen alleen onder de motorkap van elkaar. Zo heeft de LG V30 straks 64GB opslaggeheugen, en de Plus-versie 128GB. Ook zijn er verschillen in functies. Zo komen de audiosystemen van beide apparaten niet overeen, en kan alleen het duurdere model draadloos worden opgeladen.

Camera’s

Het 6,2-inch scherm is bij de Plus-versie dus niet groter dan bij de ‘gewone’ V30. Ook de belangrijkste specs, zoals de Qualcomm Snapdragon 835-processor, de twee 16-megapixelcamera’s op de achterkant, de 6GB ram en de 3200 mAh batterij komen overeen in beide modellen.

LG Pay

Volgens de geruchtenmachine is de LG V30 voorzien van de elektronische betaalmogelijkheid LG Pay en kan het apparaat tegen binnendringend stof en water, volgens het IP68-protocol. Ook is het de eerste phablet van LG die Google Assistant ondersteunt in het Koreaans.

Volgens de bron wordt de LG V30 Plus vooralsnog alleen in Zuid-Korea verkocht. Of het apparaat ook naar Nederland komt, is dus nog niet geheel zeker. De LG V30 wordt op 31 augustus in Berlijn officieel gepresenteerd.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.