Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG bevestigt: onthulling LG V30 op 31 augustus

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2017, 12:26 CategorieAndroid

Op 13 juli jongstleden stuurde LG een uitnodiging naar de technologiepers voor de presentatie van een nieuwe smartphone. Toen liet het bedrijf enkel weten dat het op 31 augustus in Berlijn een nieuw toptoestel zou onthullen. Nu is officieel bekend gemaakt dat het om de LG V30 gaat.

Lancering LG V30

LG onthulde op zijn Koreaanse website dat de LG V30 eind deze maand onthuld gaat worden. Op de site zien we een render van wat vermoedelijk het design van de smartphone zal worden. In het midden drie woorden: “Lights. Camera. Action.” Vermoedelijk heeft het bedrijf voor die woorden gekozen omdat de dubbele camera op de achterkant van het nieuwe vlaggenschip centraal zou staan. De onthulling vindt om 9 uur ’s ochtends plaats in het Maritim Hotel te Berlijn.

Specificaties nieuwe LG V30

Gisteren verschenen al de eerste beelden van de nieuwe LG-smartphone. Die lekten uit in een vervolgens offline gehaalde promotiecampagne die LG samen met acteur Joseph Gordon-Levitt hield. Duidelijk werd dat het om een smartphone met groot scherm (volgens de verhalen gaat het om een OLED-display) gaat, zonder fysieke thuisknop. Op de achterkant van de telefoon zit een dubbele camera en een vingerafdrukscanner.

Volgens de vele geruchten krijgt het apparaat een Qualcomm Snapdragon 835-processor, die beschikt over 6 GB werkgeheugen. Gebruikers krijgen verder drie opties wat het opslaggeheugen betreft: 32 GB, 64 GB of 128 GB. De smartphone heeft verder een 6,2-inch scherm met resolutie van 1.440 bij 2.560 pixels en draait op Android 7.1 Nougat.

Mogelijk is de LG V30 half september al verkrijgbaar.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.