Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG V30 ruilt tweede scherm in voor zwevende balk boven scherm’

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2017, 9:23 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht verschenen over de LG V30: er zou geen tweede scherm, maar een zwevende balk aanwezig zijn dit keer. Hoe deze zwevende balk boven het grote scherm precies zou werken, kan de geruchtenmaker helaas nog niet vertellen.

Zwevende balk voor LG V30 – gerucht

Een uniek onderdeel aan de LG V-serie is dat tweede scherm boven het grote scherm. Daar treffen gebruikers notificaties en handige snelkoppelingen aan, waardoor je een hoop dingen sneller voor elkaar kunt krijgen. De redactie van Android Authority heeft van een onbekende bron vernomen dat LG voornemens is het tweede scherm op de onaangekondigde LG V30 in te ruilen voor iets wat een ‘zwevende balk’ wordt genoemd. Hoe die balk precies zou werken, kan de geruchtenmaker helaas nog niet vertellen. Diegene weet het ook niet.

Wel zou die zwevende balk hetzelfde moeten werken als dat tweede schermpje: je zou daar dus snelkoppelingen en notificaties op kunnen aantreffen. Verder meldt de geruchtenmaker aan de redactie dat de LG V30 wordt voorzien van een scherm van 6-inch, evenals een qhd+-resolutie en het inmiddels bekende FullVision-display met ronde hoeken (dezelfde als op de LG G6 en LG Q6). Daarnaast wordt de camera voorzien van een f/1.6-opening. De Quad DAC die we in de V20 aantroffen, zal ook dit jaar wederom van de partij zijn.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.