Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG V30 krijgt een zwevende actiebalk en meer verbeteringen

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2017, 9:50 CategorieAndroid

LG heeft in een persbericht laten weten dat de LG V30 wordt voorzien van softwareverbeteringen, zoals een zwevende actiebalk. Met die balk zul je snel toegang krijgen tot enkele opties en apps. Maar daar houden de verbeteringen niet bij op.

LG V30 krijgt nieuwe software

Wanneer LG dan eindelijk de LG V30 lanceert, zal het bedrijf ook meteen een nieuwe versie van de aanwezige software gaan meeleveren. Dat heeft de fabrikant in een persbericht laten weten. Het gaat om software-versie 6.0 van de Android-skin van het bedrijf. Eén van de dingen die de update met zich meebrengt is een zwevende actiebalk, met daarin snelkoppelingen naar apps en functies, in plaats van het tweede scherm op de eerdere modellen. De balk is op te roepen door op het pijltje aan de rechterkant te tappen.

Ook krijgt het altijd-aan-display een update. Gebruikers krijgen meer aanpassingsmogelijkheden. Zo kun je straks meer mogelijkheden toevoegen, evenals een foto of een muziekspeler. Daarnaast kun je het toestel ontgrendelen met je gezicht of stem, zonder hem daarvoor uit de slaapstand te hoeven halen. Het is nog even wachten op de onthulling van de LG V30. Waarschijnlijk vindt die plaats rond de aankomende IFA-beurs in Berlijn, die eind augustus, begin september plaatsvindt. Maar zo blijven er weinig verrassingen over.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.