Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto G5S Plus officieel: dit moet je over de phablet weten

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2017, 17:28 CategorieAndroid

Motorola heeft dinsdagmiddag officieel de Motorola Moto G5S Plus aangekondigd. Het is een phablet met een metalen body geworden. Naast een scherm van 5,5-inch, krijgen consumenten ook toegang tot twee dertien megapixel-camera’s op de achterkant.

Dit is de Motorola Moto G5S Plus

Sinds mei van dit jaar horen we al geruchten over de Motorola Moto G5S Plus, maar vandaag is de kogel door de kerk gegaan: het toestel is officieel onthuld. Het apparaat biedt weinig verrassingen aan, maar het lijkt er wel op dat Motorola een meer dan prima toestel gaat aanbieden. Daar waar de reguliere G5 Plus nog gemaakt werd van metaal en plastic, is de G5S Plus gemaakt van alleen metaal. Qua design hoef je ook geen extra’s te verwachten: die lijkt nog ontzettend op z’n voorganger, maar dan natuurlijk wat steviger.

De schermresolutie is ook onveranderd, namelijk 1.920 bij 1.080 pixels. Het scherm is wel groter geworden: van 5,2-inch naar 5,5-inch. Onder de motorkap zit ook nog steeds de Qualcomm Snapdragon 625, maar qua werkgeheugen is er nu een iets betere optie beschikbaar. De vorige modellen boden 2 en 4 GB aan ram aan; deze modellen doen het met 3 en 4 GB. Op de achterkant zit wel wat nieuws: een dubbele camera van elk dertien megapixel. Ook kan deze camera foto’s met het bokeh-effect maken, wat nu ook een trend is.

Verder is er een accu van 3.000 mAh, een vingerafdrukscanner op de achterkant en hebben mensen de keuze uit 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. Het basismodel is straks te koop voor een prijs vanaf 299 euro. Het is nog even wachten op de releasedatum.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.