Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onaangekondigde LG Gpad X2 8.0 Plus met opvallend dock gelekt

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2017, 13:37 CategorieAndroid

Onlangs werd de nieuwe GPad van LG op knullige wijze gelekt door T-mobile. De tablet verscheen (per ongeluk) op de website van T-mobile. Daarnaast werd ook een nieuw dock gelekt. Hieronder de foto’s en specificaties van de gelekte LG-producten.

Gpad X2 8.0 Plus

De nieuwste LG tablet werd (per ongeluk) gelekt via de website van T-mobile. De tablet zelf beschikt over een 8″ scherm met een resolutie van 1080p, een camera aan de voorkant van 5 megapixel en meerdere camera’s aan de achterkant. De tablet draait op Android 7.0 (Nougat) en beschikt over een 1.4 GHz processor en 2GB RAM.  In 2013 introduceerde LG de eerste 8 inch G Pad, gevolg door een tweede generatie twee jaar later. Het gelekte exemplaar moet de opvolger van de tweede generatie gaan worden.

Gpad Pack Plus

De nieuwe tablet valt vooral op door het nieuw dock. Dit dock is vrij groot en dient tevens als standaard. De Gpad Pack Plus bevat stereospeakers, een USB-poort en een ingebouwde 2,200mAh batterij. Een interessant concept, maar vanwege het nogal forse formaat verwachten wij niet dat dit dock erg populair zal worden. Vooralsnog is nog niet bekend wat deze nieuwe tablet en dock gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.