Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe kleur Samsung Galaxy Note 8 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2017, 13:17 CategorieAndroid

Met nog een week te gaan tot de officiële release van de Samsung Galaxy Note 8, is er een foto gelekt van een nieuwe kleur waarin het toestel gaat verschijnen.

Nieuwe kleur

Evan Blass verstuurde gisteren een tweet met daarin een foto van het blauwe toestel.

Er gingen al geruchten over een blauwe versie van de Samsung Galaxy Note 8 en deze lijken dus nu bevestigd te worden door Evan Blass, die het vaak bij het juiste eind heeft. Het ontwerp is niet compleet nieuw, aangezien er in het verleden al foto’s en andere details gelekt werden van Samsung’s nieuwste toestel. De S-pen zal tevens de nieuwe kleur dragen, net als de behuizing van het toestel. De zwarte balk rond het scherm blijft, zodat de blauwe kleur niet té aanwezig is wanneer het toestel gebruikt wordt. Ditzelfde zagen we overigens bij de Galaxy S8 varianten.

23 augustus

Helaas kunnen we de achterzijde van het toestel niet zien, maar we verwachten dat deze volledig blauw wordt. Wellicht komen we hier snel achter. Waarschijnlijk zullen er in de komende dagen nog meer foto’s gelekt worden en indien dit niet gebeurd hebben we daar ook vrede mee. We hoeven immers nog maar zes dagen te wachten (23 augustus) op de release van de Samsung Galaxy Note 8.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.