Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe renders van voorkant Samsung Galaxy Note 8 te zien

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2017, 19:41 CategorieAndroid

Er zijn weer eens wat plaatjes van de Samsung Galaxy Note 8 gelekt. Ditmaal gaat het om renders van de voorkant.

Een 6,3 inch scherm

De nieuwe superphablet van Samsung is al vele keren gelekt en we weten inmiddels dat de voorkant een 6,3-inch amoled-scherm krijgt. De phablet is toegerust met de beste hardware die momenteel verkrijgbaar is. Zoals een Qualcomm Snapdragon 835-processor en 6GB ram. De bekende S-Pen, waarmee je op het scherm kunt schrijven en tekenen, ontbreekt uiteraard niet.

Homeknop weg

Het design wijkt af van de vorige Galaxy Notes. De voorkant laat zien dat er geen home-button meer onder het scherm zit. Die is weggelaten. Het scherm kan daardoor groter worden, zonder dat de behuizing als geheel meegroeit.

Twee camera’s

Op de achterkant prijken straks twee camera’s, waarmee een diepte-effect kan worden gesimuleerd op foto’s.

De verspreider van deze renders op twitter beweert dat dit de echte Galaxy Note 8 is. Die phablet wordt naar verwachting pas volgende maand officieel gepresenteerd. Het is de opvolger van de Galaxy Note 7, het ontploftoestel dat Samsung snel wil vergeten. De verspreider meldt overigens dat het laatste gerucht, over een drukgevoelig scherm à la iPhone, onjuist is.

S-Pen

De Galaxy Note 8 is overigens niet zo heel veel groter dan de Samsung Galaxy S8 Plus. Het onderscheidende element is hier het vernieuwde design en de S-Pen, die alleen werkt bij de Galaxy Note-serie.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.