Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De OnePlus 5 is nu ook beschikbaar in een gouden kleuroptie

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2017, 9:26 CategorieAndroid

Mocht je nog geen OnePlus 5 hebben gekocht omdat je de kleurenopties niet mooi vond, dan hebben we goed nieuws: er is nu een nieuwe optie. De grote smartphone is nu ook verkrijgbaar in een gouden kleur, die de fabrikant Soft Gold heeft genoemd.

OnePlus 5 Soft Gold nu beschikbaar

Het is vanaf vandaag mogelijk een nieuwe variant van de OnePlus 5 te kopen. Het gaat om een gouden kleurvariant, die de fabrikant Soft Gold heeft genoemd. Deze versie van de grote smartphone is beschikbaar met 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. In tegenstelling tot de zwarte en grijze versies van de 5, heeft de gouden variant een witte voorkant gekregen, een kleur die wellicht beter bij de gouden afwerking past. Qua kleurgebruik lijkt de nieuwe 5 ontzettend veel op de gouden versie van de OnePlus 3 en OnePlus 3T.

De subtiele gouden kleur moet de smartphone wellicht wat aantrekkelijker maken en de zachte afwerking doet de naam verder eer aan. Wat mogelijk een nadeel is, is het feit dat de witte randen aan de voorkant niet meer kunnen verhullen dat de schermranden niet over de zijkanten doorlopen. Verder heeft OnePlus niets aan de interne specs veranderd voor deze OnePlus 5. Onder de motorkap zit nog steeds een Qualcomm Snapdragon 835 en een batterij van 3.300 mAh. Ook is het 5,5″-scherm met 1080p-resolutie onveranderd gebleven.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.