Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Prijzen en enkele specs Asus ZenFone 4 en 4 Pro gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2017, 13:06 CategorieAndroid

Op internet zijn vandaag de prijzen en enkele specificaties verschenen van zowel de Asus Zenfone 4 als het 4 Pro-model. Beide smartphones zijn nog niet onthuld door de fabrikant en volgens de geruchten zou dat wel op 17 augustus kunnen gebeuren.

Dit weten we over Asus Zenfone 4 en 4 Pro

Als we de geruchten mogen geloven dan presenteert Asus haar nieuwe lijn smartphones op 17 augustus aanstaande. Tot op heden hebben we alleen nog maar informatie voorbij zien komen over de Asus Zenfone 4 Pro, maar er zouden nog vier modellen onderweg zijn. Vandaag zijn we via techjournalist Roland Quandt extra informatie te weten gekomen over de 4 Pro, evenals het reguliere model.

De genoemde specs in de twee komen overeen met wat we dus al eerder tegenkwamen. En inderdaad: met die prijs zou Asus het met gemak kunnen opnemen tegen de OnePlus 5 (waar vandaag ook een gouden versie van is aangekondigd).

De reguliere Zenfone 4 wordt waarschijnlijk geleverd met de Snapdragon 630, die beter zouden moeten presteren dan de 620 en 625, die beiden mooie prestaties kunnen leveren. Beide apparaten genoemd in dit bericht zouden ook worden voorzien van een dubbele camera op de achterkant. Het wachten is nu totdat Asus zelf meer informatie over haar toekomstige smartphones naar buiten brengt.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.