Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 en stylus te zien op enkele foto’s’

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2017, 12:59 CategorieAndroid

Er zijn enkele foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst de Samsung Galaxy Note 8 te zien krijgen, los van eerder gelekte renders. Op de foto’s is een apparaat te zien dat qua design overeenkomt met die eerder gelekte renders en andere informatie.

Dit is de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 wordt, zoals het er nu naar uitziet, eind augustus onthuld. Tot op heden houdt Samsung natuurlijk de kaken op elkaar wat de aankomende phablet betreft, maar gelukkig hebben we nog altijd de gelekte informatie, renders en persafbeeldingen. Vandaag kunnen we daar, mogelijk, ook de eerste foto’s bij optellen, waarop we waarschijnlijk de Note 8 écht voor het eerst te zien krijgen. Het apparaat op de foto’s komt in elk geval overeen met het apparaat dat is omschreven en weergeven in de geruchten.

Het apparaat op de foto zou nog een prototype kunnen zijn, maar dan wel een recente versie daarvan. Zoals verwacht zal de Note 8 ontzettend veel gaan lijken op de Samsung Galaxy S8. Het grote scherm aan de voorkant loopt over de zijkanten door, terwijl de randen aan de boven- en onderkant behoorlijk dun zijn. Er is een dedicated knop voor de assistent Bixby en op de achterkant treffen we zowel een dubbele camera als een vingerafdrukscanner aan. De S Pen ziet er in vergelijking met andere iteraties niet anders uit.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.