Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 8 vanaf 15 september verkrijgbaar’

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2017, 9:38 CategorieAndroid

Samsung heeft per ongeluk de Samsung Galaxy Note 8 op haar eigen website geplaatst, waardoor er nu een hoop info op straat ligt. 23 augustus aanstaande zal Samsung het toestel officieel onthullen, dan weten we honderd procent zeker of de info klopt.

Samsung Galaxy Note 8: vanaf 15 september te koop – gerucht

Dit weekend heeft Samsung een fout gemaakt. Heel even stond namelijk de Samsung Galaxy Note 8 op de website van het bedrijf, waardoor er nu informatie op straat ligt — twee dagen voordat het toestel wordt aangekondigd. Daarnaast heeft techjournalist Evan Blass ook laten weten dat de releasedatum van het toestel 15 september zal zijn. Op de productpagina van de Note 8 stond even te lezen dat er in elk geval een variant met 64 GB wordt gelanceerd, die het serienummer SM-N950UZKAXAA draagt. Er was ook meer info te vinden.

Zo zijn dingen als het Infinity Display, de S Pen en de Bixby-assistent ook allemaal in beeld gebracht. Inmiddels heeft Samsung de pagina offline gehaald, waardoor die niet meer te bezoeken is. Wel heeft de redactie van Android Police screenshots gemaakt van de pagina, waardoor de info alsnog te bekijken is. De Samsung Galaxy Note 8 zal mogelijk al vanaf 24 augustus te bestellen zijn, en wordt geleverd met een micro-sd-kaart van 256 GB. De prijs van het toestel wordt mogelijk 999 euro, aldus techjournalist Evan Blass.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.