Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) zal stemassistent Bixby bevatten’

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2017, 9:14 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan komt er een nieuwe versie van de Samsung Galaxy Tab A aan, met support voor Bixby. Wanneer Samsung deze tablet zal onthullen, is op moment van schrijven helaas nog niet naar buiten gebracht.

Samsung Galaxy Tab A met Bixby – gerucht

Samsung zou dichtbij de lancering van de Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) (SM-T380 / SM-T385) zijn, aangezien er een gedeelte van de handleiding van de tablet gelekt lijkt te zijn. De tablet zou op Android 7.0 Nougat draaien en toegang krijgen tot de stemassistent Bixby, die nu wereldwijd verkrijgbaar is. Het zou echter niet gaan om de complete versie van de digitale assistent. De Galaxy Tab A (2017) zou alleen gaan beschikken over Bixby Home en niet functies als Bixby Voice of het zeer handige Bixby Vision.

Bixby Home is eigenlijk het beste te omschrijven als Samsungs versies van Google Now. Je krijgt reminders te zien, kan je agenda inkijken en krijgt nieuws voorgeschoteld. Verder krijgt de Samsung Galaxy Tab A een usb-c-poort en twee speakers aan boord, evenals 3 of 2 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslagruimte. Er komt een versie aan die alleen wifi ondersteunt en er komt een versie aan die ook ondersteuning aanbiedt voor 4G. De vorige versie van de Galaxy Tab A bevielen best goed, check de recensie van die tablets hier.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.