Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung zet eigen internetbrowser in de Google Play Store

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2017, 9:28 CategorieApplicaties

Samsung heeft haar Android-internetbrowser in de Google Play Store gezet, waardoor je de app nu ook op andere smartphones kunt downloaden. Dat hoeft dus niet per se een smartphone of tablet te zijn van deze Zuid-Koreaanse fabrikant.

Download de internetbrowser van Samsung

Voorheen was het zo dat, met een uitzondering voor een handjevol apparaten, de Samsung-internetbrowser alleen beschikbaar was voor de smartphones en tablets van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Maar daar is vandaag verandering in gekomen, aangezien de browser nu is opgedoken in Google Play en naar elk Android-apparaat gedownload kan worden dat is voorzien van tenminste Android 5.0 Lollipop. Wanneer je nu de browser downloadt, dan haal je meteen versie 6.2 met al haar nieuwe functies binnen.

Eén van die nieuwe functies is bijvoorbeeld de avondmodus, die in de avond een prettigere browserervaring moet aanbieden. Ook is er een modus voor een hoog contrast en kunnen gebruikers opgeslagen bladwijzers synchroniseren over verschillende apparaten. Verder biedt de Samsung-browser een aantal andere handige dingen aan, zoals een overzichtelijke interface en ondersteuning voor extensies en 360-graden-video’s. Al met al zou je deze browser mogelijk als een prima alternatief kunnen zien voor de browser die je nu gebruikt.

De internetbrowser is nu te vinden in Google Play, waar je de app gratis kunt downloaden en gebruiken.

  • Samsung Internet Browser Beta
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.