Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sharp lanceert Aquos S2 smartphone met zeer dunne randen

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2017, 13:48 CategorieAndroid

Sharp heeft deze week in China een nieuwe smartphone met zeer dunne schermranden aangekondigd. Het Japanse bedrijf komt met de Aquos S2, een 5.5-inch smartphone die aan de voorzijde voor 87 procent uit display bestaat.

De Sharp Aquos S2 bestaat aan de voorzijde nagenoeg compleet uit display. Alleen de onderzijde bevat een knop en aan de bovenzijde is een uitsnede gemaakt voor de camera. Aan de zijkanten zijn nauwelijks schermranden waar te nemen.

De smartphone is voorzien van een 5.5-inch ips lcd-display met een resolutie van 2.040 bij 1.080 pixels. Verder beschikt het toestel over een Qualcomm Snapdragon 630-processor met acht kernen, een Adreno 508 grafische processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Er zou ook nog een krachtigere variant met een Snapdragon 660-processor, 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen verschijnen.

De Aquos S2 komt met een 3020mAh accu, een gewicht van 140 gram, een aansluiting voor een koptelefoon een 8 megapixel camera aan de voorzijde en een dubbele camera van 12 megapixels en 8 megapixels aan de achterzijde. De software op het toestel is Android 7.0 en de afmetingen bedragen 141,8 x 72 x 7,9 millimeter.

De prijs van de Sharp Aquos S2 met Snapdragon 630-chip is omgerekend 315 euro. De krachtigere variant moet 350 euro gaan kosten. Sharp begint de leveringen vanaf volgende week, maar helaas alleen in Azië.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.