Smakeloze videoclip over OnePlus 5 krijgt veel kritiek

13 augustus 2017 1 Minuut 2 Reacties
OnePlus 5 reclamefilmpje

OnePlus heeft nog nooit wat gedaan aan marketing, want de goedkope 'flagship-killers'  van het bedrijf kregen vanzelf wel free publicity. Maar met de OnePlus 5 moest dat kennelijk anders. Er is een videoclip met de titel 'Lake Blood' verschenen die alom wordt bekritiseerd vanwege zijn smakeloosheid.

Het filmpje nemen we hieronder over.

Fotokwaliteit

In het filmpje wordt een met bloed overgoten kettingzaagmoordenaar ten tonele gevoerd. Een man probeert aan hem te ontsnappen. Een meisje ziet het gebeuren. In plaats dat de tiener de benen neemt, pakt ze haar Samsung-smartphone om een foto van hem te maken.

YouTube

Daarop rent het slachtoffer van de man naar haar toe, smijt de Samsung aan de kant en overhandigt haar een OnePlus 5, met de mededeling dat die veel betere foto’s kan maken. Vervolgens horen we het lawaai van een kettingzaag en aan het eind van het filmpje is de kettingzaagmoordenaar te zien tussen een aantal bloedovergoten ledematen, terwijl op het scherm reclame voor de OnePlus 5 wordt geprojecteerd. Het filmpje is vooralsnog alleen op YouTube te bekijken, en kennelijk hoopt OnePlus dat het viraal gaat. Of het ook nog op televisie getoond zal worden is niet duidelijk. Het filmpje is wel professioneel opgenomen en kan wat dat betreft zo in een (laat) STER-blok.

Reacties (2)