Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony introduceert de Xperia XA1 Plus tijdens IFA 2017

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2017, 15:01 CategorieAndroid

Sony heeft tijdens de persdagen van IFA 2017 een nieuwe midrange smartphone onthuld, de Sony Xperia XA1 Plus met een 5,5″-scherm. Het toestel is verkrijgbaar voor 349 euro in drie kleuren, Gold, Blue en Black, en wordt in het najaar van 2017 op de markt gebracht.

Dit is de Sony Xperia XA1 Plus

Sony onthult vandaag een nieuwe aanvulling op haar midrange aanbod: de Xperia XA1 Plus. Deze smartphone bevat een 23 megapixel-camera, een 5,5-inch Full HD-display en maakt gebruik van audiotechnologieën van Sony. De XA1 Plus is verkrijgbaar in drie kleuren en heeft een vingerafdruksensor op de aan/uit-knop. Onder de motorkap zit een riante accu met een capaciteit van 3430 mAh. Ook is er de Stamina Mode, die energiezuinig is, en de octacore-processor, die het toestel zijn dagelijkse snelheid meegeeft.

De 23 megapixel-camera beschikt over een grote 1/2,3” Exmor RS for mobile sensor. Het toestel is voorzien van een heldere F2.0 lens voor mooie foto’s, zelfs bij weinig licht. De Sony Xperia XA1 Plus is ook voorzien van een acht megapixel-camera op de voorzijde met 24 millimeter groothoeklens zodat je zelfs groepsselfies kunt nemen. De energiezuinige MediaTek Helio P20 octacore-processor zorgt voor vloeiend, snel gebruik en een prettige ervaring, ongeacht of je op het web surft, een video kijkt of je favoriete spel speelt.

Prijs en beschikbaarheid

De Xperia XA1 Plus is verkrijgbaar voor 349 euro in drie kleuren, Gold, Blue en Black, en wordt in het najaar van 2017 op de markt gebracht.

  • Delen:
Sony Xperia XA1 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.