Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TrekStor Primetab P10 nieuwe midrange-Androidtablet voor 229 euro

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2017, 17:26 CategorieAndroid

Het Duitse TrekStor heeft een nieuwe, aantrekkelijk geprijsde Androidtablet aangekondigd. Het is de Primetab P10, die 229 euro moet gaan kosten.

Middenklasser

Dat is de adviesprijs, de meeste winkels zullen waarschijnlijk wat lager gaan zitten. De middenklasser heeft een 10,1-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Een MediaTek MT8163-chip drijft het apparaat aan, geholpen door 2GB werkgeheugen. Voor opslag is er 32GB beschikbaar. Een micro sd-kaart kan erin om dat uit te breiden.

Android 7.0 Nougat

De Androidtablet loopt op de laatste versie van het besturingssysteem, 7.0 Nougat. De camera’s stellen bij dit soort tablets nooit zoveel voor, en de Primetab P10 wijkt niet af in dit opzicht. Aan de achterkant is een 5-megapixelcamera beschikbaar, aan de voorkant moet je het doen met 2 megapixel.

Stereoluidsprekers

De tablet is voorzien van stereoluidsprekers en een micro hdmi-aansluiting. Daarmee kun je het beeld van de tablet doorgeven aan een televisie. De 6600 mAh batterij kan zeker negen uur werktijd garanderen, aldus de fabrikant. Die er wel bij vermeldt dat die duur niet gehaald zal worden bij zeer intensief gamen gedurende langere tijd.

Nederland

Voor 229 euro heeft TrekStor met deze tablet een concurrerende midranger in de markt. Vermoedelijk zal de verkoop al snel starten. De TrekStor-producten worden ook in Nederland verkocht, en te verwachten valt dan ook dat Nederlandse webwinkels het apparaat zullen aanbieden.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.