Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Uitgave Android O om onbekende redenen ietwat uitgesteld’

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2017, 13:36 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan heeft Google om onbekende redenen de uitgave van Android O voorlopig uitgesteld. Mogelijk betekent dit dat Google in de testfase nog een groot aantal bugs en andere problemen is tegengekomen.

Android O is uitgesteld – gerucht

De release van Android O is uitgesteld, als we de nieuwste geruchten mogen geloven over het mobiele besturingssysteem. Waarschijnlijk betekent het mogelijke uitstellen van de grote update voor het OS dat Google een aantal bugs en andere problemen is tegengekomen in de software, die eerst nog verholpen moeten worden om te kunnen garanderen dat de update werkt met alle Nexus- en Pixel-apparaten die momenteel beschikbaar zijn. Helaas heeft Google zelf niet deze aankondiging de wereld in geholpen.

Nee, dat was een redacteur van de gerespecteerde Android-website Android Police. Voor hoe lang Android O is uitgesteld, is op moment van schrijven helaas niet bekend. Aanvankelijk stond de release ergens in de tweede helft van augustus gepland, maar mogelijk redt Google die deadline dus niet. We denken ook niet dat we nu ineens tot oktober moeten wachten (het moment waarop Google haar nieuwe smartphones presenteert), maar ergens zullen we er niet van opkijken als het nu een paar weken duurt voordat de update beschikbaar is.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.