Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Webversie Google Allo gelanceerd, maar alleen voor Android-gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2017, 9:00 CategorieApplicaties

Android-gebruikers die de nieuwste versie van Google Allo downloaden, kunnen voortaan ook aan de slag met de webversie van de berichtendienst. De mensen die de app op iOS-gebruiken moeten nog even wachten tot ze toegang krijgen.

Google Allo op het web

Vanaf vandaag kunnen de mensen die Google Allo gebruiken de dienst ook van achter hun laptop opstarten in de Google Chrome-browser. Helaas geldt dit nog niet voor iedereen, aangezien alleen Android-gebruikers in staat zijn deze versie op te starten. Daarvoor dienen ze de meest recente versie van de berichtendienst te hebben en vervolgens de QR-code op te zoeken. Wanneer je die code scant, dan zal Allo ook te gebruiken zijn in je browser. Heb je een iPhone, dan heb je voorlopig nog even pech. De QR-code is nog niet beschikbaar.

Google Allo is een berichtendienst die gebruikers een hoop functies aanbiedt, zoals stickers, aanpasbare tekstgrootte, slimme antwoorden (alleen nog in het Engels) en natuurlijk de Google Assistant. Die digitale assistent zit standaard ingebouwd en moet je leven gemakkelijker maken, door het beantwoorden van simpele vragen die je normaliter zou (of nog steeds kan) opzoeken op Google. De webversie ondersteunt ook Google Assistent. Daarmee bereikt de assistent ook voor het eerst computers en laptops, middels de berichtendienst dus.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.