Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher biedt nu ondersteuning aan voor adaptieve iconen

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2017, 9:01 CategorieApplicaties

De ontwikkelaar van de populaire Action Launcher heeft een update uitgebracht voor de app, die support voor adaptieve iconen toevoegt. Het lijkt erop dat de man achter de applicatie zo veel mogelijk onderdelen van Android 8.0 Oreo in zijn launcher probeert te stoppen.

Update voor Action Launcher

De man achter de populaire Action Launcher op Android, Chris Lacy, lijkt zichzelf ten doel gesteld te hebben zo veel mogelijk functies van Android 8.0 Oreo naar zijn launcher te brengen. De launcher werd al snel voorzien van bijvoorbeeld de notificatiepuntjes en nu zien we ook dat de applicatie ondersteuning aanbiedt voor adaptieve iconen. Gebruikers kunnen nu kiezen uit vijf stijlen: circle (cirkel), square (vierkant), rounded square (vierkant met ronde hoeken), teardrop (traandruppel) en squircle (cirkant).

Maar voordat je toegang krijgt tot een icoon in de vorm van een cirkant, dien je wel een extra AdaptivePack aan te schaffen. De adaptieve iconen kosten dus extra geld. Normaal gesproken zou het pakket 4,89 euro kosten, maar nu is het in de aanbieding voor 3,39 euro. Je krijgt in één keer toegang tot vijfhonderd iconen, waaronder iconen van de meest populaire apps. Al die icoontjes zijn natuurlijk beschikbaar in de genoemde stijlen. Mocht je een icoon missen, geen nood: in de toekomst wordt de AdaptivePack nog aangevuld.

  • AdaptivePack
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.