Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt tiende bèta voor iOS 11 uit voor ontwikkelaars en testers

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2017, 9:03 CategorieiPad

Apple heeft in een rap tempo een aantal bèta’s uitgebracht voor publieke testers en ontwikkelaars: inmiddels zijn we bij versie tien. Mocht je je al hebben aangemeld voor de bèta, dan is het nu mogelijk die nieuwe versie binnen te halen.

Bèta tien voor iOS 11

We zijn inmiddels bij de tiende versie van de bèta van iOS 11 aangekomen. Deze versie van de software voegt weinig nieuwe dingen toe en staat voornamelijk in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen, zodat het besturingssysteem later dit jaar (deze maand?) naar iedereen kan worden uitgerold en hopelijk geen problemen oplevert. Je kunt de bèta nu downloaden naar het iOS-apparaat dat je hebt aangemeld. Blijf echter wel altijd opletten, want bèta-software kan ervoor zorgen dat je toestel anders (of niet) reageert.

Nog steeds geïnteresseerd? Aanmelden kan hier. iOS 11 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen. Via deze link volg je het laatste nieuws.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.