Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple demonstreert nieuw design van App Store in serie video’s

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2017, 10:38 CategorieiPad

Met de release van iOS 11 heeft Apple ook een gloednieuw design voor de App Store uitgerold. En dat kan even wennen zijn. Gelukkig heeft Apple een serie video’s vrijgegeven waarin wordt uitgelegd waar je alles precies kunt vinden.

App Store van iOS 11

iOS 11 is nu natuurlijk beschikbaar om te downloaden naar je iPhone of iPad. De update voor het besturingssysteem neemt een sloot aan functies en mogelijkheden met zich mee en introduceert ook een gloednieuw design voor de App Store. Omdat het even wennen kan zijn dat je nu met een nieuwe digitale winkel te maken krijgt, heeft Apple een serie video’s uitgebracht waarin wordt uitgelegd waar je alles precies kunt vinden. Zo staat de eerste video, hieronder te zien, in het teken van de algemene interface-aanpassingen die zijn doorgevoerd.

De overige drie video’s behandelen meer specifieke functies. Naast een geheel nieuwe interface toont de vernieuwde App Store ook meer verzorgde content, die dagelijks kan veranderen. Nu gebruikers niet meer via iTunes apps kunnen downloaden, is de digitale appwinkel van Apple de enige manier om nieuwe apps te vinden en te downloaden. Het bedrijf doet er nu alles aan om ervoor te zorgen dat gebruikers nergens over zouden kunnen klagen. De overige drie video’s hebben we hieronder voor je verzameld.

  • Delen:
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.