Apple geeft eerste publieke bèta vrij van iOS 11.1

29 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
ios-11-wwdc-2017

Apple heeft laten weten dat iedereen met iOS 11 zich vanaf nu kan aanmelden voor de eerste bèta van iOS 11.1. Weet wel dat meedoen met bèta's risico's met zich mee kan brengen en dat je apparaat vreemd kan gaan reageren.

Eerste publieke bèta iOS 11.1

Apple heeft deze week de allereerste publieke bèta van de iOS 11.1 vrijgegeven voor iPhone en iPad. Hierdoor zijn de mensen die niet staan ingeschreven als ontwikkelaars, in staat om de nieuwste iOS-software uit te proberen. Houd er echter altijd wel rekening mee dat bèta-software mankementen kan hebben en je toestel vreemd kan laten reageren. Ook kunnen applicaties zichzelf zomaar afsluiten, is de accuduur vaak allerminst optimaal en kan het zijn dat de geleverde prestaties over het algemeen zullen tegenvallen.

Nog steeds geïnteresseerd? Aanmelden kan hier. iOS 11 is de nieuwste versie van het OS, die enkele nieuwe features toevoegt aan de mogelijkheden van het OS. Eén van de aanpassingen is het vernieuwde controlepaneel, die functies overzichtelijk in beeld brengt. Ook zijn er handige functies toegevoegd voor de Apple Pencil. Voor meer informatie over de grote update, kun je terecht in ons overzichtsartikel over de software. Daarnaast kun je hier lezen welke iPhones en iPads de update ontvangen. Via deze link volg je het laatste nieuws.

Reacties (0)