Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft video’s vrij die speciale iPad-functies uitleggen van iOS 11

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2017, 9:44 CategorieiPad

Apple heeft een aantal video’s vrijgegeven waarin enkele speciale functies voor de iPad worden belicht. Uiteraard gaat het om functies die Apple heeft geïntroduceerd in het onlangs vrijgegeven iOS 11, dat nu te downloaden is voor de tablets van het bedrijf.

Check deze video’s van iOS 11 op de iPad

Apple heeft drie video’s uitgebracht waarin (wellicht) minder bekende functies van iOS 11 worden gepresenteerd. Functies die je nu kunt gebruiken op je (recent uitgebrachte) iPad. In de video’s zien we hoe we dingen kunnen kopiëren en plakken van apparaat naar apparaat, hoe je een foto kunt bewerken in Pixelmator en hoe je handgeschreven notities kunt omzetten. De eerstgenoemde functie is al beschikbaar voor de tablets van Apple sinds iOS 10 en Pixelmator is al veel langer beschikbaar. Maar zal ongetwijfeld nu populairder gaan worden.

iOS 11 downloaden

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update op je iPad, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.