Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple presenteert tweede generatie van AirPods-oplaadcase

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2017, 8:58 CategorieAccessoires

Naast nieuwe iPhones, een nieuwe smartwatch en een nieuwe mediaspeler, is er ook een nieuwe oplaadcase voor de AirPods onthuld. Deze versie van de case biedt ondersteuning aan voor het draadloos opladen van je oordoppendoosje.

Nieuwe versie van oplaadcase AirPods

Tijdens het evenement waar Apple onder meer de nieuwe iPhone X en iPhone 8 Plus introduceerde (samen met de Apple TV 4K en de Apple Watch Series 3 met en zonder ondersteuning voor 4G), presenteerde het bedrijf uit Cupertino ook een nieuwe versie van de oplaadcase van de Apple AirPods. Dit zijn de draadloze oordoppen van het bedrijf, die moeiteloos aan Apple-producten gekoppeld kan worden middels de zelfontwikkelde chip aan boord. Deze case biedt ondersteuning aan voor draadloos opladen.

De tweede generatie oplaadcase voor Apple AirPods werkt tevens met de nieuwe draadloze oplaadtechnologie die Apple AirPower noemt. Dit is een soort mat waar je allerlei Apple-producten op kunt leggen om op te laden, zoals je iPhone X of Apple Watch Series 3. Het kan allemaal tegelijkertijd worden opgeladen. Verder is er geen verschil aanwezig tussen de oude en de nieuwe accessoire. Je zou deze case dus alleen in huis halen voor het gemak van het opladen. Wanneer die precies te koop is, is op moment van schrijven nog onduidelijk.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.