Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verstuurt uitnodigingen voor evenement op 12 september

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2017, 8:57 CategorieiPad

Apple heeft via een uitnodiging laten weten dat er op 12 september aanstaande een evenement wordt georganiseerd. Wat het bedrijf er gaat presenteren is officieel nog niet bekend, maar we weten allemaal dat het de iPhone 8 (en iPhone 7S Plus) zal worden.

Apple-event op 12 september aanstaande

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple op 12 september aanstaande de iPhone 8 gaan onthullen. Het bedrijf heeft namelijk uitnodigingen verstuurd voor het evenement. Officieel is nog niet bekend wat er zal worden aangekondigd, aangezien de fabrikant van populaire smartphones en tablets zelf nog niet heeft laten weten wat we mogen verwachten. Maar we hoeven er op het internet ook niet lang over na te denken, de iPhone 8 en de iPhone 7S Plus zullen die dag in volle glorie worden gepresenteerd – dat staat voor 99 procent vast.

Het evenement wordt op dinsdag 12 september 2017 om 19:00 uur Nederlandse tijd gehouden. Dan zien we wat Apple voor ons in petto heeft. Dit jaar bestaat de iPhone tien jaar, dus verwachten we wel dat er iets speciaals zal gebeuren. Dat speciaals is hoogstwaarschijnlijk de iPhone zelf, met een scherm dat van rand tot rand loopt, gezichtsherkenning zal introduceren en nog veel meer nieuwe elementen voor iOS-gebruikers zal bevatten. Daarnaast verwachten we ook nieuws omtrent de Apple Watch, tvOS en het mobiele iOS 11.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.