Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus brengt vier phablets binnen Asus Zenfone 4-reeks naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2017, 9:37 CategorieAndroid

Asus heeft laten weten dat het bedrijf voornemens is om vier verschillende phablets naar Nederland te brengen binnen de Zenfone 4-reeks. De smartphones moeten allemaal aan het einde van de maand in Nederland verkrijgbaar zijn.

Deze Asus Zenfone 4-phablets komen naar Nederland

Asus heeft bekendgemaakt dat we aan het einde van deze maand maar liefst vijf toestellen mogen verwelkomen in Nederland. Eén van die toestellen, de Zenfone 4 Max, heeft een schermgrootte van 5,2-inch en zullen we verder niet behandelen in dit bericht. De overige modellen hebben allemaal een display van 5,5-inch. De smartphones staan hieronder op een rijtje.

  • Zenfone 4
  • Zenfone 4 Selfie
  • Zenfone 4 Selfie Pro
  • Zenfone 4 Max (Pro)

De Asus Zenfone 4 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 630, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. De prijs van het toestel wordt 499 euro. De Zenfone 4 Selfie heeft een Qualcomm Snapdragon 430, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan werkgeheugen. De Pro beschikt over Snapdragon 625 en dezelfde specs. Deze twee smartphones staan in het teken van hun krachtige camera’s en hebben prijzen meegekregen van respectievelijk 299 en 399 euro. De Zenfone 4 Max (Pro) moet meer dan 199 euro gaan kosten.

Voor meer informatie over de verschillende toestellen kun je terecht in ons eerder geschreven en uitgebreide bericht. De smartphones zijn vanaf 30 september te koop in Nederland.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.