Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Telegram voegt handige nieuwe functies toe

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2017, 13:52 CategorieApplicaties

De berichtendienst Telegram is na de nieuwste update voorzien van een aantal handige nieuwe functies. Zo is het na het installeren van versie 4.3 van de app onder meer mogelijk om stickers al favoriete op te slaan en om vanuit de app direct Twitch-video’s te bekijken.

Nieuwe functies in Telegram

De berichtenapp Telegram kan sinds zijn nieuwste update rekenen op een aantal nieuwe functies. Het is vanaf nu onder meer mogelijk om stickers naar elkaar te sturen en om een duidelijk overzicht te maken tussen de stickers. Deze stickers kun je namelijk instellen als favoriet, zodat je de stickers die je regelmatig gebruikt altijd bij de hand hebt. Ook krijgen grote groepen van meer dan honderd mensen de gelegenheid om officiële groepsstickers in te stellen.

Naast deze functies hebben de makers van de app ook de mentions-functie onder de loep genomen en aangepast. Vanaf Telegram 4.3 is het mogelijk om via een @-button in de gaten te houden wie jou een mention heeft gestuurd en direct doorklikken naar de chat. Zodra je de berichten hebt gelezen, verdwijnt de @-button weer. Ook is de ‘Invite Friends’-sectie voorzien van een nieuw design en kun je vanaf nu Twitch-video’s bekijken vanuit de Telegram-app. Zo kun je tegelijkertijd de video bekijken en chatten met je vrienden.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.