Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #79

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Tinycards by Duolingo.

Tinycards by Duolingo

De naam Duolingo komt je misschien bekend voor als een applicatie waarmee je talen leert. Maar met Tinycards, een nieuwe app van dezelfde makers, wordt de kennisvergaring breder getrokken naar… zo’n beetje alles. De oefeningen die worden gepresenteerd gaan vooral om het onthouden van zaken, zoals feiten, maar ook woorden (en zelfs de namen van Pokémon). De app maakt leren leuker door middel van hippe flashcards, een levelsysteem en een systeem waarmee je kaarten kunt delen met je vrienden die het ook spelen.

Tinycards by Duolingo is nu gratis te downloaden vanuit Google Play en de App Store.

  • Tinycards by Duolingo

King’s Night: Wrath of the Dark Dragon

King’s Night: Wrath of the Dark Dragon is de verticaal scrollende shooter, die oorspronkelijk voor het Nintendo Entertainment System verscheen in 1986 en was ontwikkeld door Square (nog zonder de Enix). Deze moderne versie biedt een nieuwe verhaallijn en wereld aan, waarin spelers tegelijk vijanden moeten verslaan en de obstakels op hun weg moeten slopen. De game bevat meer dan honderd missies, tientallen nieuwe obstakels, vijanden, valstrikken, job-elementen en coöp-multiplayer voor twee tot vier spelers. Zowel de fans als een nieuwe generatie spelers worden uitgedaagd door een moeilijkheidsgraad die trouw is aan het origineel.

King’s Night: Wrath of the Dark Dragon is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • King's Night: Wrath of the Dark Dragon

Merge – To-Do List for Couples

Woon je samen met de liefde van je leven, maar komen jullie er maar niet uit als het om de belangrijke dingen in het leven gaat en wat nou precies de prioriteit geniet? Dan kan de iOS-app Merge wellicht uitkomst bieden. Deze app moet koppels helpen knopen door te hakken en presenteert de opties in verschillende categorieën: Home, Shop, Vote en Pay. Zo staat Home voor huishoudelijke taken en onder het kopje Pay kun je alles over de financiën kwijt. Met de functie Vote kunnen jullie stemmen over wat jullie wel – en niet – gaan doen.

Merge is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Merge

Iron Marines

Iron Marines is de nieuwe game van de makers van Kingdom Rush. Het is nog steeds een strategisch spel, maar dit keer in real-time. De ontwikkelaar heeft het fantasy-uiterlijk ingeruild voor sci-fi en een hoop kleur. In totaal kun je je wagen aan veertien verhaalmissies en tien speciale missies. Ook is er nog een vrij te spelen Onmogelijke modus. Er is al een hoop content aanwezig voor die vijf euro die je eraan kwijt bent. Blijf echter wel opletten, want er zijn ook digitale aankopen aanwezig. En die kunnen oplopen tot wel 104,99 euro.

Iron Marines kost 4,99 euro in Google Play en 5,49 euro in de App Store.

  • Iron Marines

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.