Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #80

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Cat Quest.

Cat Quest

Ben je op zoek naar een open wereld-game voor op je smartphone of tablet en kun je best wat woordgrappen hebben die met katten te maken hebben, dan hebben we dé game voor jou: Cat Quest. De actie-rpg (role playing game) biedt spelers zestig kerkers vol schatten aan. Ook zijn er nog eens zestig zijmissies waar je je aan kunt wagen. Zoek je naar een echte uitdaging, dan zit je ook goed met Cat Quest. Wanneer je eenmaal level 99 hebt bereikt, dan kun je aan de slag in de grotten die zijn bedoeld voor dergelijke spelers.

Cat Quest is nu te downloaden uit Google Play en de App Store en kost eenmalig 5,49 euro.

  • Cat Quest

Apple Music

Apple Music is geen nieuwe app, integendeel. Maar de muziekstreamingdienst heeft deze week wel een grote en belangrijke update ontvangen. Zo hebben gebruikers nu toegang tot sociale profielen op Android, iOS en het web. Die profielen kunnen laten zien naar welke muziek en artiesten je aan het luisteren bent, net zoals dat bijvoorbeeld kan met de profielen die muziekstreamingdienst Spotify al een tijdje heeft. Zo hoef je dus niet alles meer handmatig te delen, omdat je vrienden nu ook naar je profiel kunt doorsturen.

Apple Music

Apple Music is gratis te downloaden vanuit Google Play. Wanneer je upgradet naar de nieuwste versie van iOS, dan krijg je ook direct toegang tot de nieuwste versie van Apple Music.

  • Apple Music

EasyPark

Sinds de introductie in 2001 is EasyPark een van de grootste parkeerapps ter wereld. In tegenstelling tot andere parkeerapps waarschuwt EasyPark gebruikers wanneer zij hoogstwaarschijnlijk vergeten zijn hun parkeeractie te beëindigen. Zo wordt het risico per ongeluk teveel te betalen geminimaliseerd. Daarnaast introduceert EasyPark binnenkort ook Find & Pay voor Nederlandse gebruikers: een dienst waarmee de app automobilisten de beste route geeft voor het vinden van parkeerplekken vlakbij hun bestemming.

EasyPark is gratis te downloaden vanuit Google Play en de App Store.

  • EasyPark

Fenix 2 for Twitter

Fenix 2 for Twitter is een nieuwe en frisse applicatie waarmee je het sociale netwerk Twitter op kunt. De app biedt ondersteuning aan voor meerdere accounts, heeft veel opties met betrekking tot aanpassingen maken en biedt gebruikers previews van gedeelde video’s en foto’s. Verder is het design opgefrist en strak, is er een mute-optie waarmee je irritante gebruikers tijdelijk stillegt en heb je de keuze uit meerdere thema’s, waaronder een thema voor in de avond. Wel zo handig voor je ogen, maar ook voor je smartphonescherm.

Fenix 2 for Twitter is nu te downloaden vanuit Google Play en kost 2,39 euro.

  • Fenix 2 for Twitter

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.