Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #81

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2017, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Twitter Lite.

Twitter Lite

Twitter Lite wordt sinds deze week getest op de Filipijnen. Net zoals de vernieuwde mobiele site, verbruikt de Twitter Lite-app minder mobiele data uit je bundel en minder digitale data (de opslagruimte) op je smartphone of tablet. Naast deze voordelen kan dit ook betekenen dat de app beter laadt op momenten waarop internet trager is dan gebruikelijk. De app beschikt over haar gebruikelijke features, terwijl gebruikers veel dingen kunnen aanpassen om hun ervaringen te verbeteren. De app is nog niet voor iedereen beschikbaar.

Twitter Lite toch proberen? Dan kun je hier het (veilige) apk-bestand downloaden voor je Android-apparaat.

Super Mario Run

Super Mario Run is een toffe game voor je Android- of iOS-apparaat, waar behoorlijk wat content aanwezig is voor de mensen die bereid zijn 10,99 euro te betalen. Voor een reguliere Mario-titel is dat niet veel geld. Mocht je dat toch een enorm bedrag vinden, dan is het goed om te weten dat het spel nu in de aanbieding is en de prijs daardoor gehalveerd is. Daarnaast is er sinds dit weekend ook nieuwe content beschikbaar, waardoor je nu voor 5,49 euro toegang krijgt tot alles wat Super Mario Run te bieden heeft (en een beetje extra).

Super Mario Run is nu te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Super Mario Run

Battle.net

We blijven nog even in de gamesferen, aangezien Blizzard deze week de app van Battle.net heeft gelanceerd. Blizzard is bekend van games als Hearthstone en World of Warcraft en wil met deze app communicatie tussen vrienden gemakkelijker maken. Zo kun je berichten naar je vrienden sturen, checken wat ze op dit moment spelen en zelfs nieuwe vrienden toevoegen. Vrienden toevoegen kan bijvoorbeeld via een qr-code, wanneer je naam te moeilijk is om te spellen. Heel veel ruimte heb je ook niet nodig: met 12 MB zit je al goed.

  • Battle.net

GlassWire Data Usage Monitor

Mocht je graag controleren en in de gaten houden welke applicaties veel data gebruiken op je Android, dan kun je tegenwoordig terecht binnen de instellingen van je apparaat om dat te zien. Maar die informatie kan beperkt zijn, dus is er nu ook een optie waarmee je meer details kunt raadplegen, middels de app GlassWire Data Usage Monitor. Je kunt in real-time checken welke app wanneer verbinding maakt en data gebruikt en achterhalen waarom je databundel snel leeg gaat of waarom het internet soms een beetje traag is.

  • GlassWire Data Usage Monitor

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.