Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bethesda geeft in-game-beloningen aan spelers van Fallout Shelter

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2017, 17:08 CategorieGaming

Bethesda heeft laten weten dat de game Fallout Shelter honderd miljoen keer gedownload is en dat spelers daarom gratis in-game-extra’s krijgen. De honderd miljoen spelers zijn niet alleen actief op smartphones en tablets, maar ook op de Xbox One en de pc.

In-game-beloningen Fallout Shelter

Bethesda Softworks onthult dat Fallout Shelter, de prijswinnende game van Bethesda Game Studios, de grens van honderd miljoen spelers heeft doorbroken op smartphones, tablets, pc en Xbox One. Dat is reden voor een feestje en daarom kunnen spelers van de game vanaf 15 september rekenen op vijf dagen lang gratis in-game-beloningen. Overseers kunnen iedere dag inloggen en in-game beloningen verzamelen zoals Lunchboxes, Nuke Cola Quantum en speciale items die je helpen te overleven in het Wasteland.

Honderd miljoen spelers spreekt misschien niet tot de verbeelding. Deze mijlpaal betekent dat er meer dan een miljard Dwellers uitgestuurd werden om het Wasteland te verkennen, speurend naar bruikbaar materiaal en vechtend met Raiders, Radscorpions en Ghouls. De game werd 7,5 miljard keer gespeeld, samen goed voor meer dan 385 miljoen uren gameplay. In Fallout Shelter neemt de speler de rol aan van Overseer en bouwt die zijn eigen Vault, stuurt zijn Dwellers aan en gaat op avontuur in het legendarische Wasteland.

  • Fallout Shelter
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.