Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beveiligingsupdate september voor Nexus en Pixel onderweg

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2017, 10:08 CategorieAndroid

Google heeft aangegeven dat de beveiligingsupdate voor september onderweg is naar de Nexus- en Pixel-apparaten van het bedrijf. De update wordt samen met de release van Android 8.0 Oreo vrijgegeven, laat de zoekmachinegigant woensdag weten.

Beveiligingsupdate voor september

De beveiligingsupdate voor september is nog niet uitgebracht door Google, maar het bedrijf heeft wel laten weten dat die update nu onderweg is. De mensen die een Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus Player, Nexus 5X of Nexus 6P hebben kunnen de update samen met de release van Android 8.0 Oreo verwachten. De update kan nu elk moment beginnen, maar dan nog kan het enkele dagen of soms weken duren voordat iedereen de software ontvangen heeft. Maar het is wel fijn om te weten dat de update nu dus onderweg is.

In totaal gaat het om 81 problemen die zijn aangepakt: dertig in de eerste patch en 51 in de tweede patch. Apparaten van Google ontvangen meestal beide patches, terwijl apparaten van andere fabrikanten alleen patch één en toestel-specifieke patches ontvangen. Mocht je al Android 8.0 Oreo op je toestel hebben staan, dan zul je ongetwijfeld de update los gaan ontvangen. Daar heeft Google echter niets over naar buiten gebracht, dus dat moeten we even afwachten. We hopen binnen nu en een week meer te horen over de beveiligingsupdate.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.