Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Binnenkort kun je notities maken op vergrendeld scherm Chrome OS

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2017, 9:07 CategorieChrome OS

Binnenkort is het voor gebruikers van het Chrome OS mogelijk een notitie te maken op het vergrendelde scherm van de hardware. De apps daarvoor zullen snel worden gelanceerd; één van de eerste applicaties wordt Googles eigen Keep.

Notities maken op vergrendeld scherm Chrome OS

De Chromebook lijkt langzamerhand de positie van de Android-tablet over te nemen en met reden. Deze apparaten zijn vaak even handig als een tablet en beschikken ook over een toetsenbord en usb-poorten, waar je bijvoorbeeld een muis op kunt aansluiten. Bovendien werkt Google achter de schermen nog aan een nieuwe Chromebook, dus voorlopig wordt er nog in die markt geïnvesteerd. Het is dan ook niet vreemd dat de software, het Chrome OS, constant van updates en nieuwe functies wordt voorzien.

Zo is er een nieuwe functie opgedoken die binnenkort wordt vrijgegeven voor iedereen: de mogelijkheid notities te maken op het vergrendelde scherm van het Chrome OS. Ontwikkelaars dienen nu nog deze optie in hun apps te bouwen. Eén van de eerste apps die deze functionaliteit krijgt, is Google Keep. Dat is de notitie-applicatie van Google. De optie is zelfs al opgenomen in het menu van de Chromebook. Maar wanneer de optie precies live gaat, is nu nog niet bekend. Het kan echter niet lang meer duren nu.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.