Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Bose QuietComfort 35 II is een koptelefoon met Google Assistant aan boord’

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2017, 9:10 CategorieAccessoires

De Bose QuietComfort 35 Wireless Headphones II wordt één van de eerste koptelefoons waar de Google Assistant aan boord zal zijn. Uit eerder gelekte afbeeldingen bleek al dat de koptelefoon wat weg had van dit model van fabrikant Bose.

Bose QuietComfort 35 II met Google Assistant

Zoals het er nu naar uitziet dan wordt de Bose QuietComfort 35 Wireless Headphones II één van de eerste koptelefoons met de Google Assistant aan boord, schrijft 9to5Google. Eerder deze week verschenen er al afbeeldingen van de koptelefoon, die toen al wat weg had van een Bose-koptelefoon en dat idee lijkt nu dus bevestigd te zijn. Mogelijk verschijnt de accessoire al over een week of drie, precies op tijd voor de presentatie die Google dan gepland heeft staan. Op 4 oktober kondigt Google namelijk nieuwe producten aan.

Op de fact sheet die de redactie in handen heeft, staat het volgende te lezen over de hoofdtelefoon.

Google Assistant Built In

With your Google Assistant built in, you can control music, send & receive texts, and get answers using just your voice. Just press and hold the Action button, and start talking.

Ook zijn er al foto’s verschenen van de doos waarin de accessoire wordt verkocht.

Daarnaast is er zelfs al een video gelekt waarin de koptelefoon te zien is, waarin wordt bevestigd dat Google Assistant aan boord zit.

De nieuwe model lijkt ontzettend veel op het model dat nu al beschikbaar is. Het grote verschil is de extra actieknop, die je in moet drukken om Google Assistant aan te sturen. De koptelefoon beschikt over adjustable noise cancelation en een noise-rejecting dual microphone. De accuduur staat op twintig uur gebruik. Naast de koptelefoon bevat de doos ook een usb-kabel, een audiokabel en een hoesje waarin je de koptelefoon kunt vervoeren. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van Google en / of fabrikant Bose.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.