Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chuwi brengt Surface-kloon en kleine Androidtablet naar de (web)winkels

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2017, 23:30 CategorieAndroid

Chuwi heet tijdens IFA 2017 twee nieuwe tablets laten zien. De Chuwi Surbook is een 12,3-inch tablet die nogal lijkt op de Microsoft Surface Pro, waar ook de naam deels van geleend is. En er is nog een kleinere Chuwi Hi9, die 8,4-inch meet.

Chuwi Surbook: Windows

De Surbook heeft een scherm met 2K-resolutie. De beeldverhouding is 3:2. Het apparaat wordt aangedreven door een Intel Apollo Lake N3450 CPU, negende-generatie Intel HD-graphics en 6GB ram. Het opslaggeheugen meet 128GB en dat kan nog worden uitgebreid met een sd-kaart.  De tablet heeft 1 usb type-c ingang, en twee gewone usb 3.0-sleuven. De tablet biedt een kickstand die 125 graden gedraaid kan worden, zodat de tablet ook wat platter op tafel kan worden gezet. Het bijgeleverde toetsenbord heeft backlight, zodat er ook in het donker fijn mee kan worden gewerkt.

Chuwi Hi9: Android

De Chuwi Hi9 heeft eveneens een 2K-scherm, full HD, en deze tablet loopt op Androidd 7.0. Hij wordt aangedreven door een MediaTek MTK8176-processor die vergezeld wordt van 4GB ram. De gebruiker heeft de beschikking over 64GB opslaggeheugen. De helderheid van het scherm is ook een specificatie die hetvermelden waard is: 400 nits.

Over de prijzen van deze twee apparaten is nog niets bekendgemaakt tijdens IFA 2017. Tablets Magazine heeft meerdere keren Chuwi-tablets aan een review onderworpen. Hier is de meest recente te lezen. De Chuwi-tablets zijn meestal via Chinese importwinkels te bestellen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.